3 TV-SERIER JAG KOLLAR JUST NU

YouTube Preview Image

Väntar på att nya säsongen av Westworld ska släppas och kollade in tre gamla serier jag tänkte tipsa om.

Suits

Wow, det tog 2 avsnitt av denna serie, sen var jag fast. Otroligt bra serie som inte bara är underhållande men även lärorik. Handlar främst om de två advokaterna Harvey och Mike, som jobbar på en av USA:s största firmor och som varje dag handskas med olika juridiska fall. Dock har en av dessa två personer ingen utbildning i juridik utan ett väldigt bra minne, vilket är något som gör serien väldigt bra. Vill inte prata för mycket om serien utan föreslår att du kikar på trailers eller ser ett par avsnitt!

Vikings

Vikings finns det många säsonger av nu. Men oj vad jag gillar serien. Den är inte lika brutal som Game of Thrones men har samma stil på något sätt. Serien handlar självklart om nordens vikingar som ger sig ut på upptäcktsfärder på havet. Jag är mycket för historia och älskar därför dessa typer av serier som går tillbaka i tiden. Sen har vi även svenska Gustav Skarsgård som en av de större birollerna.

Entourage

En serie som jag inte har hunnit kolla på så länge (säsong 1 fortfarande). Och jag vet att många tycker det är konstigt att man inte har sett serien tidigare, men ja, jag hade inte riktigt snappat upp serien så bra tidigare. SÅ nu ger jag det ett nytt försök. En underhållande serie om ett gäng killar där en av de spelar en känd skådespelare och resten blir då hans följe (=entourage, slå upp det). Kolla gärna trailers för att få en bra bild, jag har svårt att beskriva serien själv när jag inte kommit så långt.

Har du ingen ny serie att kolla på kan kanske någon av dessa tre passa.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>